“Οι γιατροί φορούσαν γκρι”, λένε στον Πανελευσινιακό!

Για “χειρουργική ήττα” από το Περιστέρι κάνουν λόγο στον Πανελευσινιακό. Στο επίσημο site της ομάδας της Ελευσίνας μάλιστα το δημοσίευμα που αναφέρεται στην αναμέτρηση με το Περιστέρι έχει τίτλο “Οι ιατροί φορούσαν γκρι”, ενώ στο κείμενο γίνεται σύγκριση με καταστάσεις της περασμένης σεζόν.

panelefsiniakos_omadiki

“Δυστυχώς με το καλημέρα στη νέα σεζόν ξεκινήσαμε εκεί που αφήσαμε την προηγούμενη. Η ομάδα να είναι στο χειρουργικό κρεββάτι και οι διαιτητές να εφαρμόζουν νέες τεχνικές. Φέτος λοιπόν μάθαμε ότι μπορεί να σφυριχθεί και φάουλ στο ποστ όπως έγινε με την επίθεση του παίκτη μας Μαντζιώρη δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 63-64”, αναφέρει το δημοσίευμα στο panelefsiniakosbc.com και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο.

“Η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της”

“Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ωραίο μπάσκετ. Οι παίκτες του Πανελευσινιακού έβγαλαν πάθος και ψυχή στο παρκέ αλλά δυστυχώς δεν αρκεί.
Περυσι χάσαμε την άνοδο από παρόμοιες διαιτησίες σε κρίσιμα παιχνίδια. Φέτος δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Η ομάδα έχει ποιότητα και μέλλον και θα πετύχει τους στόχους της”, καταλήγει το σχετικό άρθρο…