«Οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τον Ηρακλή» (+vds)

Ο Ηρακλής εκτός από τον Ιωνικό Ν.Φ. νίκησε και τα… προβλήματά του, καθώς οι Τοπούζης, Πασσαλίδης αγωνίστηκαν ελάχιστα λόγω τραυματισμών. Γι’ αυτό και ο Θωμάς Κωστόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη που διατηρεί τον Ηρακλή αήττητο στο Ιβανώφειο, εκφράζοντας πάντως και έντονα παράπονα για τη διαιτησία στο δεύτερο ημίχρονο…

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Παρ’ όλο που είχαμε τρεις βασικές ελλείψεις μέσα στην εβδομάδα, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και φτάσαμε στην κατάκτηση της νίκης. Οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τον Ηρακλή γιατί στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε την αντίπαλη ομάδα 100-0» είπε στο iraklis.org ο Θωμάς Κωστόπουλος.

«Άλλη μια αγχωτική νίκη για την ομάδα μου, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι έστω κι έτσι κατακτήσαμε τους δύο βαθμούς. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τις ελλείψεις που ήταν πολλές και βασικές κι αυτό έγινε εν μέρει γιατί στην τέταρτη περίοδο είχαμε αρκετά κενά διαστήματα. Η άμυνα ζώνης που έπαιξε ο Ιωνικός μας δυσκόλεψε αρκετά αλλά τελικά πήραμε τη νίκη» είπε από την πλευρά του ο Κώστας Μπεχλιβάνης, προσθέτοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που γι’ ακόμη μια φορά που ήταν δίπλα μας και τον περιμένουμε να είναι δίπλα μας και στον επόμενο αγώνα».