Οι διοικητικές εξελίξεις καθορίζουν το μέλλον

Εν αναμονή διοικητικών εξελίξεων οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα, βρίσκονται όλοι τους Τιτάνες. Ανάλογα με το ποια θα είναι τα άτομα που θα ηγηθούν στη προσπάθεια της ομάδας της Δράμας για τη νέα χρονιά θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις σε μεταγραφικό επίπεδο.

Ο πολύπειρος τεχνικός Νίκος Γρηγοριάδης έχει κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας του με την ομάδα και όλα δείχνουν πως τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο αλλά οριστικές αποφάσεις θα υπάρξουν μόλις θα ξεκαθαρίσει το διοικητικό «τοπίο».

Επίσης θα υπάρξει και φέτος συνεργασία με τον ΚΑΟΔ όπως έγινε και τη φετινή και όχι μόνο, χρονιά. Οι άνθρωποι του σωματείου της Δράμας μπορεί να ασχολούνται με τις διοικητικές «ζυμώσεις» αλλά δίνουν και μεγάλη βαρύτητα στη σημαντική προσπάθεια που κάνουν οι παίδες των Τιτάνων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στα Γρεβενά τον Ιούνιο.

Άλλωστε κάποιους από αυτούς τους νεαρούς αθλητές δεν αποκλείεται να τους δούμε και στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας της Δράμας στο νέο πρωτάθλημα προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.