Οι κινήσεις του Στρατωνίου

stratoniΤις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωσε επίσημα το Στρατώνι. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Χαλκιδικής ανακοίνωσε την απόκτηση των Μυλωνίδη, Δαβάνη και Δανάκη και την ανανέωση του προπονητή Δημήτρη Μύθου και έξι παικτών από την περσινή χρονιά.

Αυτοί είναι οι Δασκαλόπουλος, Κιγμέτογλου, Νταράκης, Μυστηλιάδης, Δελίδης και Ματενίδης. Φυσικά ο σχεδιασμός του Στρατωνίου για τη σεζόν 2014-15 έχει δρόμο ακόμα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει ότι μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μύθου για 7η συνεχή αγωνιστική περίοδο προχώρησε στην απόκτηση των Μυλωνίδη Σταύρου(31,1.94,2-3) και Δαβάνη Αντώνη(22,2.01,4) από τους Μαχητές Δόξα Πεύκων αλλά και του Δανάκη Παναγιώτη(31,1.83,1) από τη Χαλκηδόνα.

Επίσης από το ρόστερ της περυσινής ομάδας παρέμειναν οι Δασκαλόπουλος Γιάννης(6η χρονιά), Κιγμέτογλου Παναγιώτης (5η), Νταράκης Θεόδωρος (3η), Μυστιλιάδης Γρηγόρης, Δελίδης Μιχάλης και Ματενίδης Αλέξανδρος.

Στον αντίποδα η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί για την προσφορά του τον παλαιότερο εν ενεργεία αθλητή της ομάδας Νουκάρη Στέλιο που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Γαλάτιστας αλλά και τον βοηθό προπονητή Γιώργο Πεγιά που θα καθοδηγήσει τον ΑΟ Πολυγύρου στη Γ’ Εθνική ως πρώτος προπονητής. Στην ίδια ομάδα παραχωρήθηκε με υποσχετική ο Κοτζαγιάννης Θεόφιλος, ενώ παρελθόν αποτελούν και οι Μόσχου Νίκος (Κεραυνός Αγ. Παύλου), Μαυροματίδης Αλέξανδρος, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε για την προσφορά τους».