Άγρια… μορφή έχει αποκτήσει το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου νότου, μιας και φαβορί και αουτσάιντερ διεκδικούν νίκες με το ίδιο πάθος. Ενα καλό παράδειγμα αποτελεί το παιχνίδι στη Μυτιλήνη, όπου ναι μεν η Γέρα έχει το πρώτο λόγο ως γηπεδούχος, παρόλα αυτά όμως το Κορωπί δεν αποκλείεται να επιστρέψει με το «διπλό» από το νησί του Αιγαίου.

Ντέρμπι των πέντε… βαθμών θα φιλοξενήσει το ΔΑΚ Νικαίας, μιας και ο Ιωνικός με νίκη θα ξεφύγει κατά ένα βαθμό του Παπάγου (μοιράζονται τη δεύτερη θέση με 5). Την τετράδα των «πέντε» συμπληρώνουν οι Πολυκράτης και Μίλωνας, οι οποίοι και αυτοί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την 4η αγωνιστική.

Τοπικό ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί στο νομό Λασιθίου μιας και ο Εργοτελης ταξιδεύει μέχρι την Ιεράπετρα για να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Μακράκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με δικούς του ανθρώπους ,καθώς πριν από κάποια χρόνια υπήρξε προπονητής του συλλόγου. Εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει η Λιβαδειά η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός την Παναγίτσα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παπάδος Γέρας – Κορωπί (Μυτιλήνης, 16:00)
Ιωνικός Νικαίας – Παπάγου ( ΔΑΚ Νικαίας, 17:00)
Πολυκράτης – Μίλων (Πυθαγόρειο, 13:00)
Ιεράπετρα – Εργοτέλης (Ιεράπετρα, 17:00)
Παναγίτσα – Λιβαδειά (Χαλκιά – Αναστ., 17:00)
Ρεπό η Πεντέλη