Οι πρώτες ανακοινώσεις του Μανδραϊκού

Τη λύση της συνεργασίας με εννέα αθλητές και τον προπονητή της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, τον Σάββα Κατσούνη, ανακοίνωσε ο Μανδραϊκός.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μάνδρας αποχαιρέτησε τους Γιώργο Τσιάκο, Διονύση Καραμπάτσο, Γιώργο Λυτόπουλο, Σάκη Βεσκούκη, Γιάννη Ροδοστόγλου, Αλέξανδρο Μαγιντομπε, Θανάση Χανιά-Πανταζή, Βασίλη Μαλτέζο και Φώτη Γεωργίου.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΓΣ Μανδραϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους αθλητές: Γιώργο Τσιάκο, Διονύση Καραμπάτσο, Γιώργο Λυτόπουλο, Σάκη Βεσκούκη, Γιάννη Ροδοστόγλου, Αλέξανδρο Μαγιντομπε, Θανάση Χανιά-Πανταζή, Βασίλη Μαλτέζο, Φώτη Γεωργίου. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

«Η διοίκηση του ΓΣ Μανδραϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάββα Κατσούνη. Ο Σάββας είναι φίλος της ομάδας ,με ξεχωριστή θέση στη μεγάλη οικογένεια του Μανδραϊκού. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».