Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Α2…

Κλειστά δια το… κοινόν παραμένουν τα γήπεδα, γεγονός που έχει οδηγήσει τους συλλόγους της Α2 στην αναζήτηση τηλεοπτικής «στέγης» για να μπορούν οι φίλοι των ομάδων τους να παρακολουθούν τους αγώνες τους. Το… μενού, λοιπόν, περιλαμβάνει αρκετές επιλογές, με τα περισσότερα από τα ματς του πρωταθλήματος να καλύπτονται τηλεοπτικά (διαδικτυακά για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους)!

Η αρχή γίνεται με τις δύο αναμετρήσεις της εξ’ αναβολής 4ης αγωνιστικής (21/4), Μαρούσι – Φίλιππος Βέροιας και Ολυμπιακός – Ελευθερούπολη, με το πρώτο να καλύπτεται τηλεοπτικά από το telesport.gr και το δεύτερο από το κανάλι των Πειραιωτών στο youtube.

Στη συνέχεια από τα έξι παιχνίδια του Σαββάτου (24/4) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, τηλεοπτική κάλυψη θα έχουν τα πέντε. Και πιο συγκεκριμένα το Μαρούσι – Δάφνη Δαφνίου από το telesport.gr, όπως και το Παγκράτι – Οίακας Ναυπλίου, ενώ από τα κανάλια των γηπεδούχων ομάδων στο youtube θα καλυφθούν οι αναμετρήσεις Ελευθερούπολη – Καρδίτσα, Φίλιππος Βέροιας – Απόλλων Πάτρας και Πανερυθραϊκός – Καβάλα.

Τέλος τηλεοπτική κάλυψη θα έχει και το εξ’ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Φίλιππο Βέροιας με τον Αμύντα, από το επίσημο κανάλι youtube του γηπεδούχου σωματείου.