Οι όμορφες νέες εμφανίσεις του Πολύγυρου (photos)

polygyros4

Τις νέες εμφανίσεις του παρουσίασε ο Πολύγυρος σε εκδήλωση που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της ομάδας. Η ομάδα της Χαλκιδικής θα τις φορέσει μάλιστα για πρώτη φορά στον αυριανό αγώνα με τη ΧΑΝΘ, τον πρώτο εντός έδρας για τη φετινή σεζόν.

Η νέα πράσινη φανέλα (με διαβάθμιση φωτεινότητας και λευκές λεπτομέρειες) αποτελεί δημιουργία της RiSE Custom και φέρει αρκετές αλλαγές από πέρυσι, με το υδατογράφημα του χάρτη της Χαλκιδικής να κυριαρχεί στο μπροστινό μέρος και το όνομα της πόλης να διακρίνεται στο πίσω. Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, οι νέες φανέλες κατασκευάζονται με υφάσματα τεχνολογίας cool-max υψηλής ποιότητας και απόδοσης, από μικροΐνες και πολυεστερικό ύφασμα το οποίο έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τον ιδρώτα μακριά από το σώμα βγάζοντας τον στην επιφάνεια του υφάσματος ώστε να εξατμίζεται.

Την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων έκαναν οι αθλητές του Πολύγυρου και οι χορηγοί της φανέλας, τους οποίους ο ΑΟΠ ευχαρίστησε για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και τη βοήθεια τους. Οι χορηγοί του Πολύγυρου: Εστιατόριο Ωκύαλος Okyalos Sea Food Restaurant, Sea Kayak Sea Kayak Halkidiki, G&P SAFETY Dimitris Thomas ,Café-Bar-Bistro TIVERIOUS Tiverious Espresso Cocktail Bar, Pasir All Day Beach Bar Pasir All Day Beach Bar & More , Halkidiki inside your dreams Halkidiki.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

nisiotis

polygyros2

polygyros