«Ολα ξεκίνησαν από την άμυνα»

Η πρώτη νίκη του Εσπέρου ΑΟΠΑ στη Β’ Εθνική άφησε πλήρως ικανοποιημένο τον Μάκη Γιατρά. Ο Πατρινός προπονητής είδε την ομάδα του να παίζει εξαιρετική άμυνα και παρά το άγχος για το αποτέλεσμα, να λειτουργεί καλύτερα στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο.

«Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα. Μπήκαμε αγχωμένοι στην πρώτη περίοδο, αλλά βρήκαμε δύναμη μέσα από την άμυνα και λειτουργήσαμε καλύτερα στην επίθεση. Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Αμύντας και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Απλώς κάναμε μια νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και καθημερινά στην προπόνηση να βελτιωνόμαστε. Άλλωστε ό,τι κάνεις στην προπόνηση θα κάνεις και στα παιχνίδια» τόνισε ο Μάκης Γιατράς στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

«Εγώ εκτός από την νίκη με τον Αμύντα είμαι ικανοποιημένος και από τα νέα παιδιά της ομάδας μας, που πέρυσι στην Γ’ Εθνική δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, όμως φέτος μας βοηθούν και δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν και να μας δώσουν λύσεις. Περιμένουμε πλέον να επιστρέψει και ο Βασίλης Γιαννικόπουλος, που είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια» πρόσθεσε ο Γιατράς.