«Ολοι μαζί στην τελική ευθεία»

Διττός είναι ο στόχος της Νίκης Βόλου στον προσεχή αγώνα με την Αναγέννηση Φλόγας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Αφενός η 5η σερί νίκη και η διατήρηση στην 3η θέση της βαθμολογίας πάνω από το Ηράκλειο, αφετέρου η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«Εφτά στροφές πριν το τέλος, σ’ ένα μαραθώνιο τριάντα αγωνιστικών και η ομάδα μας βαδίζοντας από νίκη σε νίκη βλέπει ξεκάθαρα πλέον τον στόχο της Α2, στην άνοδο του συλλόγου και την εκπροσώπηση του βολιώτικου μπάσκετ σε μια κατηγορία που ποτέ άλλοτε δεν έχει εκπροσωπηθεί.

Η διοίκηση της ερασιτεχνικής Νίκης απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας και του μπάσκετ γενικότερα επειδή αυτοί είναι ο μοναδικός συμπαραστάτης και αρωγός σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Οικονομικοί πόροι από ΓΓΑ, ΕΟΚ, ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ κτλ δεν υπάρχουν πλέον και έτσι τα μόνα σωματεία που θα επιβιώσουν θα είναι τα σωματεία με δυναμική και κόσμο όπως ή ΝΙΚΗ.

Άλλωστε η ομάδας μας μεγαλούργησε όταν στο μπάσκετ δεν υπήρχαν εκατομμύρια και καιροσκόποι παράγοντες με ακατανόητες χορηγίες.

Η προπώληση στους συνδέσμους αρχίζει από την Τέταρτη και κοστίζει 5 ευρώ το εισιτήριο. Η τιμή των εισιτήριων στα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι 10 ευρώ και ζητώντας την κατανόηση των φιλάθλων ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί στην τελική ευθεία για το μεγάλο στόχο της ομάδας μας».