«Ολοι στο ίδιο καζάνι από τη μέση και κάτω»

H δύσκολη νίκη επί του Ιωνικού Ιωνίας παρείχε… οξυγόνο στη Μεταμόρφωση, η οποία βρισκόταν μέχρι πρότινος “κολλημένη” στις τελευταίες θέσεις του βόρειου ομίλου της Β’ Εθνικής. Την προσεχή Κυριακή ακολουθεί ένα ακόμα δυσκολότερο παιχνίδι για τη βολιώτικη ομάδα με τον Πιερικό Αρχέλαο και ο Χρήστος Ζαρογιάννης υπογραμμίζει την αναγκαιότητας του διπλού στην Κατερίνη…

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα το χαρακτήριζα του χεριού μας. Είναι μέσα στις δυνατότητές μας να κερδίσουμε στην Κατερίνη. Έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο και σε άλλες εξόδους όπως για παράδειγμα στον Ηρακλή. Θεωρώ ότι η Μεταμόρφωση δεν έχει δείξει ακόμη αυτά που μπορεί. Με νίκη, βάζουμε τον Πιερικό/Αρχέλαο από κάτω μας και παίρνουμε βαθιά βαθμολογική ανάσα» δήλωσε ο έμπειρος σέντερ.

«Είναι πολύ δύσκολη η φετινή σεζόν με τις ομάδες που αγωνίζονται και τον τρόπο διεξαγωγής. Από τη μέση και κάτω όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο καζάνι» συνεχίζει ο Ζαρογιάννης. «Η δική μας ομάδα έχει πολύ καλές μονάδες και όταν βρεθούμε σαν σύνολο στο παρκέ, τότε τα αποτελέσματά μας θα είναι ακόμα καλύτερα. Χάσαμε στον πόντο δύο αγώνες με τον Ηρακλή και τον Αίαντα που διεκδικούν την άνοδο, πήραμε κάποια άλλα παιχνίδια στο φινάλε. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να φθάσουμε στο στόχο της παραμονής».

Πηγή: magnesiasports.gr