«Οποιος το θέλει περισσότερο…»

Ο Μάνος Μανουσέλης παρακολούθησε τον βραδινό προημιτελικό της Σερβίας με τη Γερμανία και αμέσως μετά μίλησε στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας τόσο για τον αυριανό αντίπαλο της Εθνικής Παίδων, όσο και για τη σημερινή νίκη επί της Γαλλίας. «Ο σημερινός αγώνας ήταν ιδιαίτερος και συνοδεύτηκε από πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας. Είναι πολύ εύκολο να παίρνεις νίκες όταν μπαίνουν όλα και τα πάντα λειτουργούν όπως πρέπει. Το δύσκολο είναι να νικάς ακόμη κι όταν χάνεις και τα θεωρητικά πιο εύκολα σουτ» τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Τα παιδιά αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το γεγονός ότι σε ένα παιχνίδι που πήγε τόσο στραβά από την αρχή, βρήκαν τη δύναμη να το διεκδικήσουν και στο τέλος να το νικήσουν. Το σίγουρο είναι ότι έχουν χτίσει νοοτροπία νικητή. Δεν τα παρατάνε ποτέ και είναι ένα στοιχείο που θα ήταν καλό να το κρατήσουν για το μέλλον, γιατί θα τους βοηθήσει πολύ» συνέχισε ο Μανουσέλης, λέγοντας επίσης για την αυριανή αντίπαλο της Ελλάδας, τη Σερβία:

«Έχουμε αντιμετωπίσει ήδη τη Σερβία δύο φορές στη διάρκεια της προετοιμασίας. Τη μία φορά νικήσαμε και την άλλη ηττηθήκαμε στην παράταση. Σε αυτή τη φάση παίζει πάντα ρόλο το ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θα έχει τη δύναμη που απαιτείται και πνευματικά να αγωνιστεί ως το τέλος, αλλά και ποιος θα αντιμετωπίσει και θα διαχειριστεί καλύτερα την κούραση και τις δυσκολίες που θα προκύψουν στη διάρκεια του αγώνα».