Με μεγάλη αισιοδοξία για μια καλή αθλητική χρονιά, ξεκίνησαν τις προπονήσεις του το αντρικό, εφηβικό και παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό του ομίλου, στο Καυτατζόγλειο στάδιο, και στην αίθουσα οργάνων και βαρών υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Κοκκινόπουλου και ειδικού γυμναστή.

Καθημερινά το «παρών» δίνουν οι έφοροι του τμήματος Ι. Λεπίδη, Ι. Γρηγοριάδη , Ρ. Τσάρου, Π. Μέρμυγκα και Α. Ζαχαρία, που με ενέργειές τους, έγιναν και γίνονται μεταγραφές, αναδιοργανώθηκε το μητρώο αθλητών του τμήματος, αναμορφώθηκαν χώροι και  βάφτηκαν γραφεία και αποδυτήρια, έτσι ώστε όλοι οι αθλητές μας να γυμνάζονται σε καθαρούς χώρους και να χαίρονται ένα όμορφο περιβάλλον.

Παλαιοί και νέοι γυμνάζονται καθημερινά με κέφι και όρεξη με στόχο να δημιουργηθεί  ένα πολύ καλό σύνολο που θα απαρτίζεται κατά το πλείστον από νέα παιδιά.

ΠΑΙΔΙΚΟ

Το παιδικό τμήμα, ανανεωμένο και με βάθος, δουλεύει σκληρά υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιώργου Σικαλίδη έχοντας στο πλάνο ότι  αυτά τα παιδιά θα βγουν οι αυριανοί πολύ καλοί αθλητές που θα επανδρώσουν εφηβικές και ανδρικές ομάδες.

 Οι αθλητές που φέτος απαρτίζουν το παιδικό είναι:

Αγγέλου Ανδρέας, Αγραφιώτης Βασίλης, Αλεξίου Γιώργος, Ανανιάδης Νίκος, Γελαδάρας Χρήστος, Γιαννάκης Θεόδωρος, Δούνιας Νίκος, Εσέρογλου Βαγγέλης, Κατσαγώνας Φίλιππος, Κατσίκας Άγγελος, Παπαδόπουλος Χρήστος, Παπακυριακίδης Πέτρος, Πισιώτης Βασίλης, Πλαταρίδης Κώστας, Σερέτης Χρήστος, Σιδερίδης Γιάννης, Σταυρακίδης  Λεων, Τσεκούρας Θωμάς.