Οριστικό τέλος δόθηκε (κοινή συναινέσει) στη συνεργασία του Πολυκράτη και του Μιχάλη Θάνου. Ο τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013, αλλά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Μίλωνα και η ποινή που επιβλήθηκε στον προπονητή (ισόβιος αποκλεισμός από την Ομοσπονδία), έκαναν δύσκολη πλέον τη συνεργασία των δύο πλευρών. Έτσι δεν απέμενε τίποτε άλλο από το να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία…

Οσον αφορά το σημερινό (13/1) ματς με τον Ιωνικό Νίκαιας (κεκλεισμένων των θυρών στις 12:00), χρέη προπονητή για την ομάδα της Σάμου θα εκτελέσει εκ νέου (είχε δηλωθεί και στον εξ’ αναβολής αγώνα που έγινε μεσοβδόμαδα) ο αρχηγός της ομάδας Μίλτος Καποτάς.

Η σχετική ανακοίνωση του ΔΣ του Πολυκράτη:

«Ο ΑΟ Πολυκράτης, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ ανδρών και παίδων κ. Μιχάλη Θάνο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια με ότι και αν ασχοληθεί».

Όσον αφορά τον αντικαταστατή του Θάνου , ήδη ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Καρράς έχει κάνει αρκετές προτάσεις σε προπονητές και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (15/01/2013), αναμένεται ν’ ανακοινωθεί.

Πηγή: samosbasket.gr