Ο Ίκαρος Καλλιθέας καλεί το Λιόλιο να “«πριονίσει» ανθρώπους που σπιλώνουν και «πληγώνουν» το άθλημα”

Τρεις ενστάσεις κατέθεσε ο Ίκαρος Καλλιθέας μετά το τέλος της επανάληψης των 2,2 δευτερολέπτων, ενώ όπως έκανε γνωστό θα προσφύγει και στο ΑΣΕΑΔ. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για “… πρωτοφανή διακωμώδηση του αθλήματος”, επισημαίνοντας ότι αυτό “… δεν είναι απαίτηση μόνο του Ικάρου, αλλά όλης της υγιώς σκεπτόμενης φίλαθλης Ελλάδας” και καλούν τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο “… να «πριονίσει» ανθρώπους στα Δικαιοδοτικά όργανα και τον Γενικό Γραμματέα, οι οποίοι με τη στάση τους σπιλώνουν και «πληγώνουν» το άθλημα”.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναλυτικά:
“Αυτό που βιώσαμε χθες, με τα 2,2 δευτερόλεπτα ενός παιχνιδιού που κρίθηκε στην παράταση, να παίζονται μετά από σχεδόν ένα μήνα μόνο ως μία πρωτοφανή διακωμώδηση στην ιστορία του αθλήματος μπορούμε να το εκλάβουμε.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας και όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, ότι ο Ίκαρος μετά το τέλος αυτής της ιλαροτραγικής κατάστασης, κατέθεσε 3 ενστάσεις, ενώ έχει αποφασίσει να προσφύγει και στο ΑΣΕΑΔ.

Πλέον, δεν είναι απαίτηση μόνο του Ικάρου, αλλά όλης της υγιώς σκεπτόμενης φίλαθλης Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Λιόλιος με το ήθος και την αμεροληψία που τον χαρακτηρίζει να βγει μπροστά και να «πριονίσει» ανθρώπους στα Δικαιοδοτικά όργανα και τον Γενικό Γραμματέα, οι οποίοι με τη στάση τους σπιλώνουν και «πληγώνουν» το άθλημα”.