Ο ΓΑΣ δεν αγωνίζεται μόνο μέσα στο παρκέ

Στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (25/9) αντιπροσωπεία των αθλητών και του ΔΣ του ΓΑΣ συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε. Τα μέλη του ΓΑΣ έδειξαν έτσι το κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται και μάλιστα φρόντισαν μετά το τέλος της αιμοδοσίας να στείλουν και το μήνυμά τους προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Δείχνουμε στον κόσμο πως δεν αγωνιζόμαστε μόνο στο παρκέ», σχολίασε ο Γιώργος Σκεμπής και πρόσθεσε: «Αυτές οι κινήσεις είναι πολύ σημαντικές. Αφιερώνουμε την Κυριακή μας που θεωρητικά είναι για ξεκούραση και ερχόμαστε εδώ για έναν πολύ καλό σκοπό. Στηρίζουμε το μήνυμα της αιμοδοσίας και ελπίζω να βρει μιμητές αυτή η προσπάθεια». Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου Πασχάλης Αθανασίου πρόσθεσε απ’ την πλευρά του: «Στόχος μας είναι να συνεχιστούν αυτές οι ενέργειες που θα αποδείξουν στον κόσμο πως είμαστε κάτι περισσότερο από έναν σύλλογο. ΓΑΣ για εμάς δεν είναι μόνο μπάσκετ»…

Από την πλευρά του τέλος ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΓΑΣ Βασίλης Στοάκης συμπλήρωσε: «Πέραν των αγωνιστικών στόχων , έχουμε θέσει και άλλους. Σήμερα έγινε η απαρχή μιας σειράς δραστηριοτήτων που θ’ αποδείξουν στον κόσμο πως έχουμε ένα όραμα. Θεωρώ ότι σήμερα ήταν μόνο η αρχή. Οι αθλητές αρέσκονται στο να έρχονται σε επαφή με τον κόσμο και υποσχόμαστε υπεύθυνα πως θα προβούμε σε ανάλογες ενέργειες στο μέλλον. Ευχαριστούμε και το σύλλογο Αιμοδοτών Ροδόπης για τη συνεργασία και την προσφορά τους».