Ο ΓΑΣ τίμησε το παρελθόν και το παρόν

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (26/12) σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής ο ετήσιος χορός του ΓΑΣ.

Ο χορός είχε… άρωμα από τα παλιά, με την Κομοτηνή να τιμά όσους υπηρέτησαν το σύλλογο κατά το παρελθόν, όπως όπως οι αείμνηστοι Γιώργος Παπαδριέλλης και Νεοκλής Λεχούδης. Τιμητικές πλακέτες για τη συνεισφορά τους έλαβαν οι γιοι τους, Οδυσσέας Παπαδριέλλης και ο παίκτης του ΓΑΣ, Κίμωνας Λεχούδης. Αλλά και νεότερους επιχειρηματίες που επιστρατεύτηκαν για το καλό όπως ο Στεπάν Ματεοσιάν και ο Χάρης Τσουμπαράκης.

Την ίδια βραδιά βραβεύτηκε και μια ακόμη φυσιογνωμία του μπασκετικού αθλήματος ο επί είκοσι χρόνια πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Τάσος Χαραλαμπίδης και μια σπουδαία γενιά αθλητών του μπάσκετ όπως ο Ζαχαρίας Γεωργιάδης, ο Δημήτρης Οικονομίδης, ο Δημήτρης Βακιρτζής και η υπέροχη Δήμητρα Δόλωμα που υπηρέτησαν το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου με όλο τους το ταλέντο και με όλη τη ζέση της καρδιάς τους.

Επίσης για τη συνεισφορά  στον τομέα της ιατρικής του αθλητισμού βραβεύτηκαν, οι γιατροί Γιώργος Γκοδόλιας και Στέργιος Κυριαζίδης και ο φυσιοθεραπευτής Χρήστος Κούτρας.

Κοντά σ’ αυτούς, που δώρισαν απλόχερα στο Σύλλογο, ο ΓΑΣ είχε πρόνοια να βραβεύσει και το μέλλον, τιμώντας όσους από τους αθλητές των ακαδημιών πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Καταδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός δεν μπορεί ποτέ να είναι ξέχωρος από την πνευματική καλλιέργεια.

Πηγή:  www. paratiritis-news.gr