Ο Γιαννάκης στην πίτα του Ιωνικού Ν.

Ο Ιωνικός Νίκαιας έκοψε το απόγευμα της Κυριακής την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έχοντας μάλιστα προσκεκλημένο τον σπουδαιότερο παίκτη που έχει βγάλει από τα σπλάχνα της ο σύλλογος, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Παρόντες ήταν επίσης παλιοί παίκτες που διέπρεψαν στο παρελθόν με την κυανόλευκη φανέλα, όπως ο Κώστας Αλεξανδρίδης και ο Θοδωρής Μπολάτογλου.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας:

«Το απόγευμα της Κυριακής, 5/2, στην κατάμεστη Αίθουσα Μάνος Λοΐζος της Νίκαιας ο A.O Ιωνικός Νικαίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία των αθλητών του από τα τμήματα μπάσκετ, υδατοσφαίρισης, κολύμβησης και σοφτμπολ. Την παράσταση όμως έκλεψε η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη, του μεγαλύτερου αθλητή που πέρασε από το σύλλογο της Νίκαιας.

Tην τελετή τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση ο δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού, τοπικοί παράγοντες, παλαίμαχοι αθλητές του Συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου του ΓΓ του ΠΣΑΚ Κ. Αλεξανδρίδη και του ΓΓ του ΣΕΠΚ Θ. Μπολάτογλου, κλπ.

Ο λόγος δόθηκε στον Π. Γιαννάκη ο οποίος πολύ συνοπτικά μίλησε για τη σημασία και το ρόλο της αφοσίωσης, της προσπάθειας και της συνέπειας σε όποιον τομέα ασχολείται ο άνθρωπος και πόσο μάλλον στον αθλητισμό.

Ακολούθησε μία σύντομη ανασκόπηση από τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Ιωνικού, κ. Τ. Αριστειδόπουλο των πεπραγμένων σε όλα τα τμήματα μέχρι και η καθιερωμένη βράβευση από τον Ερασιτέχνη Ιωνικό, των αθλητών του που διέπρεψαν εκπαιδευτικά και πέτυχαν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.

Όσον αφορά το μπασκετικό κομμάτι, η φετινή εκδήλωση περιελάμβανε και τη βράβευση των χορηγών του τμήματος, για τη φετινή τους σημαντική συνεισφορά. Τη βράβευση έκανε το μέλος του συλλόγου Θάνος Πάλλης, Γενικός Γραμματέας Λιμένων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν για την συμβολή τους οι επιχειρήσεις ΕΤΕΚΑ, Metropolitan Ηospital, ΗΛΙΟΦΑΝ – Αγγελόπουλος, SCANIA, ΚΤΕΟ-Αuto Vision, HABIT, Simply Burgers Κορυδαλλού, Γερμανος Νίκαιας, Φροντιστήρια Ορόσημο, Κομμωτήριο Φ. Μαστροκώστας, Ζαχαροπλαστείο Τολης, Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Δασκαλακης,, X-TREME Stores, Μεταφορές – Μετακομίσεις Λυμπερης, ASP Metal, Έκθεση αυτοκινήτων Γ. Ζωγραφακης, Ευρωπαϊκη Πίστη, Πρατήριο Καυσίμων BP Γ. Λαμπράκη & Ελλησπόντου, Ανελκυστήρες Μαυριδης, Μ. Βαμβακίδης (ING Greece), Εκτυπώσεις Υφασμάτων – Κομήνος, Dream City, Agora music café, Σχολές Οδηγών Γ. Πιστολης, Ασφαλιστικός σύμβουλος Θ. Κανδύλης, Ebooks.gr, Ταβέρνα «Το ανορθόγραφον», FCS – Αθλητικό Μάρκετινγκ, Ενοικιάσεις οπτικοακουστικών μέσων, Ν. Γιατρούδης, Express Pack, καθώς και ο χορηγός της φανέλας της ανδρικής Ομάδας μπάσκετ, Playmaker.

Η εκδήλωση, με τον Π. Γιαννάκη να συνομιλεί με την ανδρική ομάδα του Ιωνικού ανταλλάσσοντας απόψεις για αγωνιστικά θέματα και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες με φίλους της ομάδας και λιλιπούτειους θαυμαστές του.

Η Επιτροπή Μπάσκετ ευχαριστει από καρδιάς όλους όσους έχουν συμβάλλει στην υπέρβαση που επιχειρείται στο σύλλογο και δεσμεύεται να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου η ομάδα να επανέλθει εκεί όπου της αξίζει».