«Ο Εθνικός έχει αρχίσει να ενοχλεί»

ethnikos2Απάντηση στην ανακοίνωση του Ηρακλή έδωσε ο Εθνικος με τους πειραιώτες να τονίζουν πως δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τους αμφισβητεί.

Η ανακοίνωση:

«Είναι προφανές ότι ο Εθνικός ενοχλεί… Κάποιοι τον είχαν ξεγραμμένο, δεν τον υπολόγιζαν καν. Παρ’ όλα αυτά, μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες, έχει ρεκόρ 9-2, το τρίτο καλύτερο στην Α2. Εστω κι αν έχει το έκτο μπάτζετ στην κατηγορία, έστω κι αν δεν διαθέτει δικό του γήπεδο και – ευτυχώς – φιλοξενείται με αγάπη και ζεστασιά στην Καλλιθέα.

‘Οχι δεν είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι η πραγματική απάντησή μας στον Ηρακλή και σε κάποιους άλλους που αλλιώς τα περίμεναν. ‘Εχουμε μάτια και βλέπουμε τι γίνεται, έχουμε αυτιά και ακούμε. Αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να μας ρίξουν στο καναβάτσο.

Την πεντακάθαρη νίκη μας στο παρκέ δεν επετρέπουμε να την αμφισβητήσει κανείς. ‘Αλλωστε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τους σκοπούς που εξυπηρετεί ο ιστορικός Γηραιός, αν έβγαλε την ανακοίνωση για να πουλήσει εκδούλευση στους πλούσιους της κατηγορίας ή για να κερδίσει κάτι από τα επόμενα ματς.

Τίποτα από τα δύο όμως δεν ταιριάζει στον Ηρακλή που εμείς μάθαμε τις προηγούμενες δεκαετίες και καμία σχέση δεν έχει με ό,τι βλέπουμε τώρα στα γήπεδα της Ελλάδας. Εμείς γνωρίζαμε τον Ηρακλή που σέβεται τον αντίπαλο και αναγνωρίζει τις ήττες του. ‘Οπως κάναμε εμείς τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν χάσαμε στην έδρα μας στο ματς Κυπέλλου και δώσαμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Δηλαδή τον Ηρακλή.

Και κάτι άλλο, με αποδέκτες λίγους. ‘Οποιος σκάβει λάκκους, να έχει στο νου του ότι μπορεί να πέσει ο ίδιος μέσα…».