Ο Κόκκινος στο ανδρικό των Μαχητών

Το πλάνο των Μαχητών είναι γνωστό δίνοντας χώρο και χρόνο στα νέα παιδιά. Ο σύλλογος των Πεύκων το αποδεικνύει για ακόμα μία φορά, προωθώντας τον Γιώργο Κόκκινο στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου. 

Η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του συλλόγου, πιστή στο πλάνο που έχει θέσει , προχωράει στην πράξη δίνοντας χώρο στους νέους αθλητές του συλλόγου . Η αρχή πραγματοποιείται με την ένταξη του Γιώργου Κόκκινου στην ανδρική ομάδα .

Ο Γιώργος είχε πολύ καλή απόδοση στο περσινό πρωτάθλημα , στο οποίο αγωνίστηκε με το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας . Ο coach Μελετιάδης αποφάσισε την ένταξή του στο ανδρικό τμήμα και είναι ο πρώτος παίκτης που προέρχεται από τα αναπτυξιακά τμήματα της περσινής σεζόν.
Η διοίκηση του εύχεται να έχει μια καλή πορεία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς .
Γιώργος Κόκκινος : Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή μου και αναβάθμισή μου στην ανδρική ομάδα των Μαχητών Πειραματικό .
Ευχαριστώ τον coach Μελετιάδη και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Πιστεύω ότι η συνύπαρξή μου με τους έμπειρους παίκτες που συμπληρώνουν το ρόστερ της ομάδας θα με βοηθήσει έτσι ώστε να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της Β ‘ Εθνικής .
Το καινούργιο αγωνιστικό πλάνο που θα εφαρμόσει η διοίκηση , με το οποίο δίνεται και σε μας τους νεαρούς παίκτες η ευκαιρία να αγωνιστούμε, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Ελπίζω σε μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.».