Ο Λιμνιάτης στην Triple Crown Basketball

H Triple Crown Basketball ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Λιμνιάτη.

Αναλυτικά:

H Triple Crown Basketball των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Λιμνιάτη.

Ο Έλληνας τεχνικός θα ενταχθεί στο προπονητικό team της Triple Crown Basketball και θα αναλάβει το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου.

Στόχος του Triple Crown Basketball Club είναι και φέτος να ανέβει ένα επίπεδο σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην οργάνωση και στην ποιότητα της προπόνησης. Οι συνεργασίες της Triple Crown Basketball στοχεύουν σε μια θετική και μακροχρόνια επιρροή στους αθλητές, στις οικογένειές τους και στους ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα.

Επιδίωξη της ακαδημίας είναι οι νεαροί αθλητές να μάθουν το παιχνίδι κάτω από την καθοδήγηση του εξειδικευμένου και καταξιωμένου προπονητικού team της Triple Crown. Ωστόσο στόχος της δουλειάς της Triple Crown Basketball δεν είναι μονάχα η παραγωγή καλών αθλητών αλλά και υγιών φιλάθλων.

Απώτερος στόχος είναι να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία της πλέον αποτελεσματικής ακαδημίας στην Ελλάδα και με νέες συνεργασίες, με πανεπιστήμια του εξωτερικού αλλά και σπουδαίες επαγγελματικές ομάδες να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές της να κυνηγήσουν τα όνειρα τους!

Η προπονητική καριέρα του Γιώργου Λιμνιάτη:

2009- 2011: Προπονητής στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

2010- σήμερα: Προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων.

2010- σήμερα: Προπονητής της Εθνικής Ομάδας 3on3 στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στη
Σιγκαπούρη.

2012- σήμερα: Βοηθός Προπονητή στην Εθνική Νέων Ανδρών U-20.

2012- σήμερα: Προπονητής της Εθνικής Ομάδας 3on3 στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας».