Ο ΟΦΗ δεν ξέχασε την προσφορά του Γιώργου Μανίκα

«Εξυμνούμε το παρελθόν για να ξυπνήσουμε το μέλλον» είχε δηλώσει ο Τζον Κέννεντι κι αυτό δείχνουν να κάνουν πράξη και στον ΟΦΗ. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο σε μία ιδιαίτερη κίνηση το περασμένο Σάββατο (29/5) θυμήθηκαν και τίμησαν έναν από τους αθλητές της ομάδας που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του ΟΦΗ. Ο Γιώργος Μανίκας μπορεί να μην είναι πλέον ανάμεσά μας, όμως οι ιθύνοντες τον ΟΦΗ σε μία συμβολική κίνηση στη μνήμη του, παρέδωσαν στους γιούς του, Μανώλη και Δημήτρη τρεις φανέλες του ΟΦΓ με μία εξ’ αυτών να έχει το όνομά του και τις υπογραφές των παικτών της ομάδας των ανδρών.

Στο πλαίσιο αυτής της συμβολικής κίνησης, παρευρέθηκε και ο κ. Μιχάλης Δασκαλάκης που υπήρξε φίλος και συναθλητής του Γιώργου Μανίκα.
«Η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί την οικογένεια Μανίκα για την δωρεά που έκανε στην μνήμη του πατέρα Γιώργου Μανίκα που απεβίωσε στις 10/05 σε ηλικία 76χρόνων», ενώ ο Μιχάλης Δασκαλάκης που υπήρξε φίλος και συναθλητής του Γιώργου Μανίκα κι ο οποίος παραβρέθηκε σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μίλησε για τον Μανίκα.

Οι δηλώσεις του Μ.Μανίκα για την συμβολική κίνηση που πραγματοποιήθηκε στην μνήμη του πατέρα του.