Ο “πυγμάχος” Μάικλ και οι “σφαλιάρες” του Σουάρεθ! (vd)

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία και η ψυχραιμία άρχισε να χάνεται στη Μπαρτσελόνα. Στον χθεσινοβραδινό τρίτο τελικό της ACB ο Πιτ Μάικλ χτύπησε στον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του καυγά που στήθηκε στα μέσα της τρίτης περιόδου, για τον οποίον όμως ο… ηθικός αυτουργός ήταν ένας τρίτος: ο Κάρλος Σουάρεθ.

Η Ρεάλ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 52-34 και σε μία επίθεση της Μπαρτσελόνα ο Σουάρεθ άρχισε να ρίχνει… σφαλιάρες στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Μάικλ, ο οποίος… έσφιξε την αριστερή γροθιά του αλλά συγκρατήθηκε και συνέχισε να παίζει. Όχι για πολύ… Μόλις ο Σουάρεθ χρεώθηκε με φάουλ στο μαρκάρισμα του Μάικλ, ο Ισπανός γύρισε και άρχισε να ανταλλάσσει «γαλλικά» με τον Αμερικανό.

Εν συνεχεία μπήκαν κι άλλοι παίκτες στη μέση, η παρέμβαση όμως του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς δεν πολυάρεσε στον Μάικλ, που έχασε την αυτοκυριαρχία του και τον χτύπησε στο πρόσωπο! Στη συνέχεια απειλήθηκε σύρραξη, έπεσαν κάποιες ύπουλες… αγκωνιές πάνω στον πανικό αλλά τα πνεύματα ηρέμισαν σχετικά γρήγορα.

Να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ένα βήμα από την απόλυτη… καταστροφή σε επίπεδο στόχων, καθώς μετά την απώλεια του Copa del Rey και τον αποκλεισμό της στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό, απέχει άλλη μία ήττα από την απώλεια και του ισπανικού πρωταθλήματος…

Το video του tubasket είναι ίσως το μόνο… κατατοπιστικό για το τι ακριβώς έγινε στον καυγά:

http://www.tubasket.com/noticia/real-madrid/collejas-suarez-punetazo-pete-mickeal-tenemos-toda-secuencia-completa-pelea-vid/1955901/6304