Ο σώζων ευατό σωθήτω…

Οι μάχες στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και το Αιγάλεω αγωνίζονται εντός έδρας, συνεχίζοντας την «κόντρα» τους για τη σωτηρία, με τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται τη Νέα Κηφισιά και το «Σίτι» το Στρατώνι.

Δύο βαθμούς πιο πίσω βρίσκεται ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος παλεύει όλα τα ματς και το ίδιο αναμένεται να κάνει και στα Τρίκαλα, εξαντλώντας τις πιθανότητες σωτηρίας.

Στα υψηλά πατώματα της Β’ Εθνικής, ο ΟΦΗ έχει θεωρητικά το πιο εύκολο πρόγραμμα της ημέρας, αφού υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο. Μεγάλο ντέρμπι γίνεται στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στην Αναγέννηση και στη ΜΕΝΤ, δύο ομάδες που έχουν ακόμα κάποιες πιθανότητες να προλάβουν τις πρώτες θέσεις, έστω και μακρινές.

Το ίδιο ισχύει και για τη Δόξα Λευκάδας, η οποία έχει αρχίσει να σκαρφαλώνει στη βαθμολογία, ελπίζοντας σε στραβοπατήματα των πρωτοπόρων. Τέλος, ο Δούκας υποδέχεται τον Αία Ευόσμου, σε ένα ματς με ελάχιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

ΟΦΗ – Μέγας Αλέξανδρος (Βαρδινογιάννειο, 17:00)
Δόξα Λευκάδας – Διαγόρας Ρόδου (Λευκάδας, 17:00)
Αιγάλεω – Στρατώνι (ΔΓ Αιγάλεω, 17:00)
Αναγέννηση Φλόγας – ΜΕΝΤ (ΔΑΚ Πολίχνης, 17:00)
Απόλλων Καλ.- Ν. Κηφισιά (Καλαμαριάς, 17:00)
Δούκας – Αίας Ευόσμου (Δούκα, 17:00)
Αίολος Τρικάλων – Φίλιππος Βέροιας (Κατσιμήδου, 18:30)