Καλησπέρα σε όλους (και όλες) τους «εραστές» της Α2.

•Τι κακό ήταν κι αυτό ρε παιδί μου; Εξαφανίστηκε ο μέγας Τσιπίδης πριν προλάβουμε να τον απολαύσουμε… Πάνω που πήγε να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον η φετινή «νερόβραστη» Α2, το Παγκράτι ανακοίνωσε ότι μας εγκαταλείπει… Το γεγονός ότι η απόφαση δημοσιοποιήθηκε 1η Απριλίου είναι απόλυτα τυχαίο.

•Από αρκετά «πουλάκια» (και μάλιστα από αυτά στα οποία έχω εμπιστοσύνη για την εγκυρότητα τους) άκουσα ότι το θέμα της επιχορήγησης δεν είναι τόσο σίγουρο, όσο μερικοί πιστεύουν ή θέλουν να παρουσιάζουν. Το παραμύθι ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι υπάρχει αναμονή για να μπει «τσόντα» σε ένα νομοσχέδιο περί της βίας στα γήπεδα, από τους γνωρίζοντες τα νομθετικά, χαρακτηρίζεται ως αφελές. «Θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο, ακόμη και το πιο άσχετο» μου είπε κάποιος γνώστης και άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Γιατί χωρίς επιχορήγηση (και) φέτος (γιατί από του χρόνου δεν θα υπάρχει σίγουρα), βλέπω να βάζουν όλοι λουκέτο και να μην τελειώνει καν το πρωτάθλημα.

• Κουιζάκι γρήγορο. Ομάδα που άλλαξε προπονητή μέσα στην χρονιά, έχει ήδη επιλέξει και τον επόμενο που θα την κοουτσάρει του χρόνου, Μάλιστα, ο νέος έχει ήδη δει και 2-3 παιχνίδια της ομάδας

• Για να δούμε αν αλλάζουν συνήθειες τα «γέρικα σκυλιά» (όπως λέει η Αμερικάνικη παροιμία) ή θα δούμε για πρώτη φορά παίκτη που του κρατήθηκετο δελτίο το ένα Σάββατο (Βασιλόπουλος) θα…προλάβει να παίξει το επόμενο; Για να δούμε πόσο Παγκρατοκρατούμενη είναι ακόμη η ΕΟΚ;

•Στο Λαύριο (που μεταξύ μας είναι μακράν το φαβορί για άνοδο) πήγαν να βγάλουν γλώσσα οι νέοι στην ομάδα για το γεγονός ότι έχουν πάρει 1 μισθό από την αρχή της χρονιάς, όμως τους έβαλαν φρένο οι παλιοί. «Εμείς τόσα χρόνια εδώ, έχουμε πάρει χρήματα και με το παραπάνω και στην ώρα μας. Δεν πρόκειται να τους παρατήσουμε τώρα στην πρώτη δυσκολία ούτε να κάνουμεαπεργία» είπαν και το θέμα έληξε πριν αρχίσει. Το κλίμα είναι οικογενειακό και σούπερ και αυτό είναι το μυστικό για την καταπληκτική τους πορεία.

                                                                                                                         Ο φροντιστής