Ο Χορός της ΚΑΠ το Σάββατο 9/3 !

Η Αγία Παρασκευή για ακόμη μία σεζόν διοργανώνει τον καθιερωμένο πλέον Χορό της, αυτή τη φορά στο πασίγνωστο και εξαιρετικό κέντρο “Ο ΧΡΗΣΤΟΣ”, το Σάββατο 9 Μαρτίου.

«ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΠ

Όπως γνωρίζετε, κάθε χρόνο η ΚΑΠ οργανώνει μία πανηγυρική εκδήλωση με στόχο να βρεθούμε όλοι οι φίλοι της ομάδας μας μαζί και να διασκεδάσουμε μέσα στο πνεύμα των Αποκριών!

Μέχρι την περασμένη χρονιά οργανώναμε Χορούς σε διακεκριμένα Κέντρα διασκέδασης της Αθήνας. Πέρυσι, λαμβάνοντας υπ’ όψη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και η κάθε οικογένεια ξεχωριστά, οργανώσαμε απλά ένα πάρτι προκειμένου οι φίλοι μας να μην επιβαρυνθούν οικονομικά.

Για φέτος, πάντα μέσα στο πνεύμα του να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι φίλοι μας, οργανώνουμε το Χορό μας εδώ δίπλα, στη γειτονιά μας, στο γνωστό Κέντρο “Ο ΧΡΗΣΤΟΣ” που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας 34. Την παρέα μας θα συντροφεύει και “ζωντανή” μουσική από ένα ποιοτικό συγκρότημα, ενώ η παρουσία σας θα… συνοδεύεται και από πλήρες μενού, το ποιοτικότατο μενού του “ΧΡΗΣΤΟΥ”, με δωρεάν όλα τα ποτά! Και όλα αυτά μόνο με 25 ευρώ, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση.

Ο ΧΟΡΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμάς να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, στην προσπάθεια που κάνουμε να έρθουμε πιο κοντά η διοίκηση, οι παίκτες, οι προπονητές και πάνω απ’ όλα οι φίλοι του Συλλόγου!

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθεύεστε από τη Γραμματεία του συλλόγου (Δωριέων & Αχαιών, κλειστό Κοντόπευκου) καθημερινά 6:30 με 8:30 ή να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 

6944512942 – 2106013369 (κ. Κονταξής), 

2106005929 – 2106005928 (Γραφείο συλλόγου)

Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος αγωνιστικά η ΚΑΠ βρίσκεται στο απόγειο της ιστορίας της, καθώς αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και με κάποιες πιθανότητες να ανέβει ακόμη και στην Α1! Κάποιοι δε απ’ τους αγώνες της, με την αρχή να κάνει η αναμέτρηση ΚΑΠ-Τρίκαλα BC στις 9/2/2013, μεταδίδονται “ζωντανά” από την ΕΡΤ, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία της Αγίας Παρασκευής!

   Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτρης Κονταξής                 Πάρις Καρδαράς»