Πέντε οι κατηγορίες στην τιμή των διαρκείας του Περιστερίου

ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÁÑÇÓ PERISTERI - ARISΤο Σάββατο 31/10 το Περιστέρι θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό του έχοντας τον κόσμο του στο πλευρό του κι εκείνο που θέλουν οι ιθύνοντες το σύλλογο είναι να έχουν ουσιαστική βοήθεια από τον… 6ο τους παίκτη. Δεδομένου, μάλιστα ότι το συγκεκριμένο ματς είναι με αντίπαλο την πολύ δυνατή Κύμη, η διοίκηση του Περιστερίου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι έχουν τεθεί προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει: “Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει, ότι από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, είναι διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016 και το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας που θα αγωνιστεί φέτος, ο Σύλλογος μας. Ο πρώτος επίσημος αγώνας με θεατές είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου με αντίπαλο το Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ
Η διάθεση των καρτών θα πραγματοποιείται από τα γραφεία του Συλλόγου στο ανακαινισμένο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”, Τζων Κέννεντυ και Γιαννιτσών 81Α (τηλ. 2105777147), συμπληρώνοντας σχετική αίτηση. Οι αιτήσεις θα διατίθενται και σε επιλεγμένα σημεία στην πόλη του Περιστερίου.
ΤΙΜΕΣ
Υπάρχουν τρεις βασικές εκδόσεις καρτών διαρκείας:
VIP: στην τιμή των 250€ για τις VIP θέσεις του κλειστού
SILVER: στην τιμή των 100€ για τις ξύλινες κερκίδες του κλειστού
ΑΠΛΑ: στην τιμή των 40€ για τις υπόλοιπες θέσεις του κλειστού
Θα υπάρχουν και και δύο ακόμα εκδόσεις καρτών:
Φοιτητικό ή γονιών αθλητών στα 25€.
Συνδεσμικό στα 20€.
Η προσπάθεια στην νέα κατηγορία της ομάδας μας είναι δύσκολη. Στην ιστορική μας έδρα έχουμε ζήσει πολλές συγκινήσεις και έχουμε καταφέρει ΜΑΖΙ πολλά. Και φέτος ΜΑΖΙ μπορούμε περισσότερα”.