Πέττας: «Να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο»

Η μάχη που δίνει φέτος για την παραμονή στην κατηγορία είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Η Δόξα πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του ΟΦΗ με τον Νίκο Πέττα να πραγματοποιεί μία εξαιρετική εμφάνιση, όντας  ο κορυφαίος του αγώνα.

Ο 30χρονος γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ τόσο για την νίκη επί της ομάδας του Ηρακλείου όσο και για την δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Νίκο πετύχατε μια ακόμα εντός έδρας νίκη που πλέον σας έφερε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα…

«Ήταν όντως μια σημαντική νίκη καθώς παίζαμε στο γήπεδο μας και αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε. Μάλιστα νομίζω ότι η νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη από τη στιγμή που παίζαμε κόντρα στον ΟΦΗ που έχει υψηλές βλέψεις για φέτος».

Πόσο πιστεύεις ότι θα σας βοηθήσει για την συνέχεια;

«Πάρα πολύ και αυτό είναι σίγουρο. Έχουμε βάλει ως στόχο να κερδίσουμε όλο τα παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Εσύ ήσουν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα σου. Πως ένιωθες κατά την διάρκεια του αγώνα;

«Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα αρκετά καλά. Πήρα κάποιες προσπάθειες και ευτυχώς μου βγήκαν και προσπάθησαν να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορούσα για να κερδίσει».

Ποιοι είναι ακριβώς οι στόχοι σας για φέτος;

«Το πρώτο που θέλουμε όπως είπα είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Από εκεί και πέρα όσο ψηλότερα φτάσουμε τόσο το καλύτερο για εμάς».

Οι προσωπικοί στόχοι που έχει θέσει;

«Είναι οι ίδιοι με της ομάδας. Θέλω  να κάνω μια καλή χρόνια για να βοηθήσω να πετύχουμε τους ομαδικούς μας στόχους».

Τώρα έχετε την αναμέτρηση με τον Πιερικό εκτός έδρας. Πόσο δύσκολο θα είναι αυτό το παιχνίδι για εσάς;

«Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Με την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει και η εικόνα της. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το πρώτο διπλό και να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

Πιστεύεις ότι είστε στο σωστό δρόμο για να πετύχετε τους στόχους σας;

«Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και αν είμαστε τυχεροί θα είχαμε πετύχει κι άλλες νίκες. Παρ’ όλα αυτά σαν πρώτη εμφάνιση της ομάδας στην κατηγορία είμαστε σε καλό δρόμο».

Θα ήθελες να κάνεις ευχή;

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι υγεία σ’ όλο τον κόσμο και σε όλους τους συναθλητές μου. Μακάρι  να έχουν μια καλή χρονιά. Από εκεί και πέρα με τον καινούργιο χρόνο ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα σε όλους τους τομείς».