Πέττας: “Να δικαιώσουμε όσους μας επέλεξαν”

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια και μάλιστα αρκετά! Για 24η χρονιά, ο Νίκος Πέττας πάτησε ξανά παρκέ για να ξεκινήσει προετοιμασία με την νέα του ομάδα, τον Εθνικό.  Μία σεζόν που ξεκινά με υποσχέσεις αφού μία νέα προσπάθεια γίνεται στον σύλλογο κάτι άλλωστε που μαρτυρούν και οι κινήσεις του καλοκαιριού. 

Ο έμπειρος φόργουορντ έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο πέρασμα των ετών. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και τα επιτεύγματά του…  Και κάπως έτσι αναμένεται να κυλήσει και η ερχόμενη σεζόν, αφού η εμπειρία αλλά και η ικανότητά του θα προσφέρει λύσεις αλλά και ουσία στον Εθνικό. 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι σε μία ομάδα όπως ο Εθνικός. Όλοι γνωρίζουν τη δυναμική και την ιστορία του. Το υλικό μας είναι ιδιαίτερα αξιόλογο. Υπάρχει ένα κράμα από έμπειρους και νεαρούς παίκτες. Όλοι στοχεύουμε στο να δημιουργήσουμε κάτι δυνατό, κάτι ανταγωνιστικό που θα αρέσει στον κόσμο του Εθνικού. Θέλουμε να δώσουμε το 100% και στο τέλος να δικαιώσουμε, όσους μας επέλεξαν”, λέει ο Νίκος Πέττας στο infobasket.gr., ενώ δεν παραλείπει να σταθεί στην ώθηση που περιμένει να έχει η ομάδα του από τον κόσμο. 

“Η συμβολή τους και η συμπαράστασή τους σ’ αυτήν την προσπάθειά μας, είναι αναγκαία. Και θεωρώ ότι όπως κάνουν όλ’ αυτά τα χρόνια, το ίδιο θα συμβεί και τούτη τη σεζόν, ο κόσμος του Εθνικού θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα τη στηρίξει. Το θέλουμε, άλλωστε κι εμείς οι παίκτες αυτό. Μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο”… 

Η χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία, ενώ εκείνη που ολοκληρώθηκε, παρότι ήταν δυνατή, άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στον Πέττα, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα και οδήγησε τον Ιωνικού ΝΦ στη Β΄εθνική, όντας ο δεύτερος σκόρερ όλου του ομίλου…  Η πρώην ομάδα του για λίγο καιρό ήταν αβέβαιο αν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, αλλά στο τέλος κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή έχοντας όμως μία διαφορετική σύνθεση. “Η χρονιά αυτή που άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία η ομάδα πέτυχε το στόχο της, που ήταν η άνοδος, αλλά από την άλλη δεν υπήρξε συνέχεια με την παρέα να διαλύεται. Επί ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μαυραγάννη, ο οποίος ήταν και ο χρηματοδότης της ομάδας για το λόγο ότι ήταν απόλυτα συνεπής. Οτι υποσχέθηκε το τήρησε στο ακέραιο, ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε, βοηθώντας μας να έχουμε μόνο το μπάσκετ στο μυαλό μας”.