Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε το Ψυχικό αποκτώντας τον Χρήστο Βιδάλη.

Αναλυτικά:

«Το κενό που υπήρχε στη θέση του πλεϊ μέικερ καλύφθηκε σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από το Ψυχικό. Η ομάδα μας προχώρησε στην απόκτηση του Χρήστου Βιδάλη (27, 1.88) βλέποντας στο πρόσωπό του τον ιδανικό παίκτη για να την καθοδηγήσει εντός παρκέ.

Ο 27χρονος πλεϊμέικερ διαθέτει πολυετή εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, και δη αυτή της Α2, καθώς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με τον οποίο αγωνίστηκε, μάλιστα, για ένα χρόνο (2002-03) και με την ανδρική ομάδα υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στη συνέχεια, φόρεσε κατά σειρά τη φανέλα των Ιωνικού Νικαίας (2003-‘05 σε Α2 και Β’ Εθνική), Παλαιού Φαλήρου (2005-‘07 νβσε Α2 και Β’ Εθνική), ICBS (2007-‘08 στην Α2), Δάφνης (2008-‘09 στην Α2), Ηλυσιακού (2009-‘10 στην Α1), Αμύντα (2010-‘11 στην Α2) και, εσχάτως, του Παγκρατίου (2011-‘12).

Η περσινή σεζόν, όμως, δεν ήταν «γεμάτη» για τον έμπειρο πόιντ γκαρντ καθώς υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, κάτι που του έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστεί με τα χρώματα των «ροσονέρι» μόλις 15 φορές μετρώντας κατά μέσο όρο 3.6 πόντους και 1.7 ριμπάουντ σε 14.6 λεπτά συμμετοχής.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ψυχικού που έδειξαν με τη στάση τους πόσο πολύ με ήθελαν. Θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Δεν κρύβομαι, στο Ψυχικό ήρθα για να διακριθώ με την ομάδα και να συνδυαστεί η επιτυχία της ομάδας με την δική μου.

Πλέον, οι ομάδες με τις οποίες μπορείς να ασχολείσαι επαγγελματικά στην Ελλάδα είναι πολύ λίγες και χαίρομαι που έγινα μέλος σε μία από αυτές”».