Παιχνίδια με ενδιαφέρον στο BETroom μας δίνει η Defencebet

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Αρκετά τα ενδιαφέροντα παιχνίδια που υπάρχουν στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής. Ας πάμε να δούμε τι μας κέντρισε το ενδιαφέρον και που μπορούμε να στηριχτούμε.defencebet_infobasket_betroom

ΠΕΜΠΤΗ 10/11

10/11 18.00 ΟΥΝΙΚΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ

Τόσο αδιάφορο παιχνίδι από τον Ερυθρό την προηγούμενη αγωνιστική δεν ξανάδα. Πιστεύω ότι μπορεί να δυσκολέψει την Ουνικς -και ας έρχεται από μεγάλη νίκη- και το χάντικαπ μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξοι. Ρίξτε και μια ματιά στο οβερ για σύνολο πόντων του Λαγκφορντ. Δυστυχώς την ώρα που γράφω δεν υπάρχει τίποτα…πάντως ο Κιθ ο παικταράς είναι σε μεγάλη φόρμα και εάν το όριο είναι γύρω στους 20 πόντους τότε αξίζει να το ποντάρουμε.

10/11 19.00 ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Το πουλέν μας (Μπαμπεργκ) εναντίον του λαγού της διοργάνωσης. Θα πάρω την έδρα γιατί υπάρχει ποιότητα στην τουρκική ομάδα ,έχει καλό πάγκο κ κόουτς , ενώ φαίνεται να έχει και τα κατάλληλα κονε εάν χρειαστεί…Άσος ξερός!

10/11 21.45 ΜΙΛΑΝΟ-ΕΦΕΣ

Ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά Πιστεύω ότι και οι δύο μπορούν να πιάσουν το +80 στην επίθεση , αλλά το οβερ είναι υψηλό(169.5) και με κάνει επιφυλακτικό. Θα πάρω λοπον τον άσο αφού θα δώσω προβάδισμα στην έδρα και την Ιταλική ομάδα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/11

11/11 19.30 ΤΣΣΚΑ-ΡΕΑΛ

Το ντέρμπι! Έτσι τουλάχιστον λένε οι ειδικοί…εγώ όμως δεν είμαι! Στο μυαλό μου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και το 1.40 των μπουκ το παίρνω ευχαρίστως!!

11/11 21.45 ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΦΕΝΕΡ

Δεύτερη σερί ήττα για τον Ζοτς? Δυσκοολο μου φαίνεται , όχι ότι δεν γίνεται , αλλά…άσε ρε τώρα , θα πάρω το διπλό. Ανώτερη ομάδα και εάν παίξει δεν θα έχει πρόβλημα. Διπλό ξερό και φύγαμε!!

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζω είναι τα εξής….

Πολύ δυνατά θεωρώ ΤΣΣΚΑ-ΦΕΝΕΡ .

Στα υπόλοιπα οι άσοι σε Μιλάνο και Νταρουσαφακα έχουν για μένα πιθανότητες καλές-αρκει να μην πατήσουμε καμιά μπανανόφλουδα- , αλλά θα ήμουν πιο πολύ ευχαριστημένος εάν οι αποδόσεις ήταν πιο υψηλές. Πρόκειται για παιχνίδια με δυσκολία και που στο live μπορούμε ίσως να πιάσουμε μεγαλύτερη απόδοση.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Defencebet.com

Εύχομαι επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!