Παπαβλασσόπουλος: “Xωρίς άγχος αλλά με πείσμα”

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Και όμως οι πέντε μήνες απόκλισης που απείχαν τα δυο ματς του  Σπόρτιγκ με το Παλαιό Φάληρο το… σκηνικό δεν άλλαξε. Οι “μπλαουγκράνα” επανέλαβαν την παρθενική του εμφάνιση της 24ης Οκτωβρίου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, περνώντας, αυτή τη φορά, εκτός έδρας το ροζ φύλλο αγώνα από το σύλλογο του φαλήρου.

Μπορεί σε εκείνο το παιχνίδι ο  φοργουορντ του ιστορικού συλλόγου, Θέμης Παπαβλασσόπουλος να μην σκόραρε παραπάνω από 17 πόντους, στην προχθεσινή αναμέτρηση όμως ήταν σαν πύργος απόρθητος στην άμυνα των “μπλαουγκράνα”, ενώ παρόμοια δυναμικότητα εμφάνισε και στα επιθετικά του καθήκοντα με προσωπικό απολογισμό 21 πόντους. Ο 26 χρόνος αθλητής μετά το τέλος του ματς, μίλησε στο infobasket.gr για την τέταρτη νίκη του συλλόγου των Πατησίων, τους στόχους της ομάδας του, το πέσιμο της καρό σημαίας στην κούρσα του 2ου ομίλου νότου, αλλά και για τη δική του εμφάνιση κόντρα στους «κυανοκίτρινους»

«Αν θέλαμε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για την εκπλήρωση των στόχων μας, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία, η νίκη στο παιχνίδι που πέρασε έμοιαζε μονόδρομος. Δείξαμε από την αρχή τις προθέσεις και την λαχτάρα μας για την κατάκτηση των δυο βαθμών κόντρα σε μια πολύ σκληρή ομάδα όπως το παλαιό Φάληρο και έτσι τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ του Σπόρτιγκ για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής και συνέχισε:

«Από εδώ και πέρα για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε καμία στιγμή. Αυτό δεν μας γεμίζει με άγχος, αλλά με πείσμα για τη νίκη. Έτσι και αλλιώς το οφείλουμε στη διοίκηση, τους φίλους του συλλόγου αλλά και στους ίδιους μας τους εαυτούς».
Όσο για τη δική του προσφορά στον επιθετικό τομέα ο Θέμης Παπαβλασσόπουλος ανέφερε: «Προέρχεται κατά ένα μεγάλο βαθμό από τη βοήθεια των συμπαικτών μου που σε όλα τα στιγμιότυπα του ματς με οδηγούσε στο να αναλάβω αυτό το ρόλο (του σκόρερ). Το μόνο που με νοιάζει είναι να μπορώ να βοηθάω στο έπακρον την ομάδα μου, ώστε να κατακτά πιο πολλές αναμετρήσεις».