Παπαθεοδώρου: «Του χρόνου θέλουμε.. ΣΕΦ, ΟΑΚΑ και Νέα Σμύρνη»

H Nέα Κηφισιά έζησε σήμερα το δικό της όνειρο καθώς βρέθηκε για την φάση των «8» του Κυπέλλου αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ευχαρίστησε τους παίκτες του που έφτασαν την ομάδα μέχρι εδώ, ενώ ευχαρίστησε και τους «ερυθρόλευκους» επειδή έπαιξαν το 100% τους δείχνοντας σεβασμό.

«Η σημερινή μέρα ήταν ιστορική. Μετά από δυο μεγάλες νίκες βρεθήκαμε αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας που κατάφεραν σε ένα διάστημα προετοιμασίας να οδηγήσουν την ομάδα να παίξουμε αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που έπαιξε 100% με ενέργεια και σεβασμό προς εμάς. Το αποτέλεσμα στην πορεία θα είναι καλό. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Η πίεση του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη. Εκτελέσαμε πολλές φορές στα τελευταία δευτερόλεπτα. Χάσαμε το ρυθμό και άνοιξε η διαφορά κάτι όμως, που δεν μας απασχολούσε. Νοιώσαμε τη χαρά να παίζουμε με τον πρωταθλητή Ευρώπης. Η ομάδα θα βρει γρήγορα ρυθμό. Θα επανακάμψουμε.

Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Του χρόνου θέλουμε να επισκεπτόμαστε το ΣΕΦ, το ΟΑΚΑ, την Νέα Σμύρνη. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το πετύχουμε. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα. Ξεκίνησε από χαμηλά, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να πάει καλά. Έχει πολύ δύσκολο έργο».

Για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ σχολίασε: «Υπάρχει προβληματισμός για την κατάσταση του ελληνικού μπάσκετ. Δεν του προσφέρουν ανταπόδοση για αυτά που προσφέρει εκείνο. Είναι πολύ άσχημο να μη ξεκινάει το πρωτάθλημα. Δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στις ομάδες, αλλά εμείς σκεπτόμαστε το δικό μας πρωτάθλημα».