Παπαμακάριος: «Η Ελευσίνα έστειλε μήνυμα κόντρα στη βία»

Για το απόλυτα επιτυχημένο «3on3 streetball» με κεντρικό σύνθημα «Τάπα στη βία» που διοργάνωσε ο Πανελληνίους Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σε συνεργασία με την ΕΟΚ και υπό την αιγίδα της ΓΓΑ στην Ελευσίνα αλλά και για το επερχόμενο τουρνουά του Ηρακλείου μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ ο πρόεδρος του συνδέσμου, Μανώλης Παπαμακάριος και ο Κώστας Τσαρτσαρής.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή του κόσμου στο τουρνουά της Ελευσίνας. Η πόλη της Ελευσίνας έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα κόντρα στη βία, έριξε «Τάπα στη βία» και έδειξε πόσο σφιχτά έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ. Τώρα ακολουθεί το τουρνουά στο Ηράκλειο, μια πόλη που λατρεύει τον αθλητισμό και είμαστε σίγουροι ότι θα έχει ανάλογη και μεγαλύτερη επιτυχία σε σχέση με το περσινό τουρνουά που έγινε στην πόλη. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να παίξει μαζί μας μπάσκετ και να ευχαριστηθεί το διήμερο τουρνουά στο Ηράκλειο» ήταν τα λόγια του Μανώλη Παπαμακάριου.

Από την πλευρά του ο Κώστας Τσαρτσαρή δήλωσε: «Αυτό που ζήσαμε στην Ελευσίνα είναι αυτό που χρειάζεται το μπάσκετ και ο αθλητισμός. Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά να βλέπουμε τόσο κόσμο κάθε ηλικίας και ειδικά νέα παιδιά να αγωνίζονται, να ευχαριστούνται το μπάσκετ και μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία να στέλνουν μήνυμα και να ρίχνουν «Τάπα στην βία». Μας κάνει υπερήφανους η συμμετοχή του κόσμου και παράλληλα μας γεμίζει ευθύνη για το μέλλον. Οι παίκτες πρέπει να είναι πάντα κοντά στο κόσμο και να δείχνουν το σωστό πρόσωπο του αθλητισμού. Εύχομαι και είμαι σίγουρος πως η Κρήτη και το Ηράκλειο θα ζήσουν ανάλογές στιγμές αυτό το Σαββατοκύριακο»