Παπαχρήστος: «Aς δουν το dvd»

Πολλά έχουν ακουστεί και άλλα τόσα έχουν γραφτεί για τον τραυματισμό του Ντάρκο Ράλλη στον αγώνα του Ερμή Λαγκαδά με τον Πιερικό Αρχέλαο το περασμένο Σάββατο.

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, ο 31χρονος πλέι μέικερ τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα τη στιγμή που μάρκαρε τον Γιάννη Παπαχρήστο. Ο Ερμής κάνει λόγο περί «δολοφονικού χτυπήματος» και κατηγορεί τον παίκτη του Πιερικού ότι μετά το συμβάν έβρισε τον Ράλλη, ενώ βρισκόταν στο παρκέ αιμόφυρτος.

Στην την αντίπερα όχθη μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση και για το λόγο αυτό επικοινωνήσαμε με τον Γιάννη Παπαχρήστο. Ο 30χρονος φόργουρντ μας ανέφερε πως δεν υπήρξε δόλος και ότι «όλα έγιναν πάνω στη φάση». Μάλιστα για του λόγου το αληθές… «υπάρχει διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται το dvd του αγώνα για να διαπιστώσει αν το χτύπημα είναι σκόπιμο ή όχι», τονίζει ο παίκτης του Πιερικού και συνεχίζει: «Οσον αφορά τις βρισιές, μέσα σε ένα παιχνίδι ο αθλητής όταν παίζει έχει 350 σφυγμούς και είναι λογικό κάποιες φορές να αντιδράσει άσχημα ή να έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιον».

Τα συμπεράσματα είναι δικά σας…