Παράπονα από τη διαιτησία και ιδιαίτερα από τον Καμήτσο έχει ο Εθνικός από το χθεσινό παιχνίδι με στο Αγρίνιο.  Ο σύλλογος του Πειραιά μέσω της επίσης ιστοσελίδας του αναφέρει  μερικά στιγμιότυπα ώστε να καταλάβει κάποιος πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Το διαιτητικό δίδυμο (και ειδικά ο Καμήτσος) έκανε ότι μπορούσε για να χάσει ο Εθνικός. Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια πράγματα για να καταλάβει ο καθένας πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, οι Κορακίτης και Γιανναλέτσος είχαν φορτωθεί με δύο φάουλ. Στις αρχές τρίτου δεκαλέπτου, ο Κορακίτης είχε φορτωθεί ήδη με τέσσερα φάουλ.

Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ο πολύ καλός χθες Καρυπίδης είχε φορτωθεί με 4 φάουλ ενώ με 5 φάουλ αποβλήθηκε ο Φούκος. Επίσης η ομάδας μας χρεώθηκε με ένα αντιαθλητικό φάουλ και με δύο τεχνικές ποινές. Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και τον τραυματισμό του Θέμη Φωτόπουλου που ναι μεν δεν ήταν τόσο σοβαρός αλλά ίσως τον κρατήσει 15 μέρες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι φίλαθλοι του Αγρινίου δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, στο τέλος όμως κάποιοι παρεκτράπηκαν και επιτέθηκαν λεκτικά σε μέλος της αποστολής μας . Από την ομάδα μας ξεχώρισαν οι Γιανναλέτσος και Καρυπίδης ενώ πολύ καλά πήγε και ο Τραφαλής όπως και ο Βαμβακάρης που στο δεύτερος μέρος όμως δεν αγωνίστηκε και πάλι καθόλου».

Ωστόσο, η απουσία του Φωτόπουλου δεν είναι η μοναδική, καθώς και ο  Πέτρος Αναγνωστόπουλος υπέστη τράβηγμα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του. Ο έμπειρος γκαρντ, σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.