polis_kalitheas logoΤην πράσινη φανέλα θα φορά για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Νίκος Λάβαρης καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πόλις Καλλιθέας. Επίσης, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πολυζώη Χρήστου ως βοηθού προπονητή, ο οποίος την περασμένη σεζόν έκατσε στον πάγκο της Ενωσης Ιλίου. Αντιθέτως, αποχώρησαν από την ομάδα ο Ορέστης Μάτσας και ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή Παναγιώτης Λούντζης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Το Δ.Σ. ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ανανέωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, της συνεργασίας με ένα από τα πιό αγαπητά,φιλότιμα και αξιόλογα μέλη της περυσινής ομάδας τον Νίκο Λάβαρη. Νίκο χαιρόμαστε που θα είμαστε πάλι μαζί.

Το Δ.Σ. καλωσωρίζει τον κ. Πολυζώη Χρήστου ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή του νέου προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Παναγιώτη Κακαλιά και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Χρήστος Πολυζώης την περσινή χρονιά είχε διατελέσει βοηθός προπονητή στην ομάδα της Ενωσης Ιλίου.

To Δ.Σ. ανακοινώνει την αποχώρηση απο την ομάδα του αθλητή Ορέστη Μάτσα . Ηταν απο τα πιο ήσυχα και αθόρυβα παιδιά της ομάδας και δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Του ευχόμαστε καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσει.

Το Δ.Σ. ανακοινώνει την αποχώρηση απο την ομάδα του βοηθού προπονητή κ. Παναγιώτη Λούντζη. Μετά απο πολλά χρόνια παρουσίας στη ομάδα του Παναγιώτη ,οι δρόμοι μας περιστασιακά αλλάζουν . Ο Παναγιώτης είναι και παραμένει παιδί της ομάδας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τον ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί».