Παραμένει στον Ερμή ο Καμαριώτης

Η αισιοδοξία των ανθρώπων του Ερμή Λαγκαδά για τον Θάνο Καμαριώτη επιβεβαιώθηκε, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή του νεαρού αθλητή στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ο διεθνής έφηβος Θάνος Καμαριώτης (18 ετών, 2.01, guard) θα φοράει και την επόμενη χρονιά τα πράσινα του Ερμή Λαγκαδά καθώς σε χθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε η παραμονή του στον Ερμή για άλλη μια χρονιά με τη σύμφωνη γνώμη του αθλητή και της οικογένειάς του. Παρά τις προτάσεις του ΠΑΟΚ και της ΚΑΒΑΛΑΣ και το ενδιαφέρον του ΑΡΗ θεωρήθηκε σκόπιμο να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην νεανική ομάδα του Ερμή στην Α2 αποκτώντας πολύ περισσότερες εμπειρίες σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν και στη χθεσινοβραδυνή συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ (Νίκος Σταυρόπουλος & Τέλης Ζουρνατζίδης) οι οποίοι είχαν μια πολύ καλή στάση τόσο απέναντι στην ομάδα όσο και ως προς τον αθλητή. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη σεζόν.

Όπως τόνισε και ο ίδιος ο αθλητής στους ανθρώπους του Ερμή: “Οφείλω πολλά στον Ερμή και θα ήθελα φέτος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για αυτή την ομάδα πρωτίστως στο ανδρικό αλλά και στο εφηβικό τμήμα. Η Α1 μπορεί να περιμένει, ίσως για να με βρει πιο έτοιμο. Άλλωστε από την περσινή χρονιά (11′ συμμετοχής, 3 π.) κέρδισα πάρα πολλά”.

Ο Θάνος Καμαριώτης που τελείωσε και τις σχολικές του υποχρεώσεις, απέσπασε και τα συγχαρητήρια όλης της διοίκησης για την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης».