Παρουσιάζουν την ομάδα

Η παρουσίαση της φετινής Νίκης Βόλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (29/9) με τον σύλλογο να καλεί μέσω ανακοίνωσής του όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Αναλυτικά:

«Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου διοργανώνει εκδήλωση-συνεστίαση, στην οποία θα γίνει η παρουσίαση του ανδρικού τμήματος του συλλόγου για τη σεζόν 2012-2013, που θα βρει την ομάδα της πόλης μας να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου προσκαλεί τους φίλους της Νίκης Βόλου, όπως και όλους τους φίλους του Μαγνησιώτικου μπάσκετ, να παραβρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 9:30μ.μ. στη μουσική ταβέρνα «ΚΩΜΕΙΔΥΛΛΙΟ» (Μακρυνίτσης 23 – 28ης Οκτωβρίου).

Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, (οδός Μαιάνδρου 14), καθώς και από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ. Η τιμή της κάρτας είναι 20 ευρώ στην οποία συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού και απεριόριστο κρασί. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το  24210-60320.

Ετήσιος αγιασμός Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης

Τον ετήσιο αγιασμό για τη νέα αθλητική χρονιά θα πραγματοποιήσει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00π.μ. στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του γηπέδου “Παντελής Μαγουλάς”. Καλούνται όλοι οι αθλητές-αθλήτριες και οι γονείς τους να δώσουν το “παρών”».