Πασαλίδης: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Γιώργος Πασαλίδης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση βοηθώντας τον Ηρακλή να κατακτήσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Ο 25χρονος γκαρντ αμέσως μετά τον αγώνα με το Ανατόλια μίλησε στη “BlueArena” για τους στόχους που έχουν θέσει οι “κυανόλευκοι” από το ξεκίνημα της περιόδου.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής και να φορώ την φανέλα της. Σε κάθε αγώνα το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες μου, δίνουμε το 100% ώστε να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα που βγάζουμε μέσα στο παρκέ και μέχρι στιγμής θεωρώ ότι τα πάμε καλά. Χθες, είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που διαθέτει ένα καλό σύνολο και μπορώ να πω ότι κάναμε ένα μεγάλο διπλό για τη συνέχεια, καθώς το Ανατόλια -όπως διαπιστώσαμε- θα αποτελέσει έναν από τους αντιπάλους μας για την άνοδο.

Γι’ αυτόν τον λόγο, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αν και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη»

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κοιτάμε μπροστά, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι ώστε να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Τέλος, σχετικά με την υποστήριξη του κόσμου, ο 25χρονος γκαρντ ανέφερε: «Ο κόσμος είναι ο έκτος μας παίκτης και τον ευχαριστούμε. Έχει ένα τεράστιο μερίδιο για τη μέχρι τώρα πορεία μας, καθώς η συμπαράστασή του, είναι συγκλονιστική. Ελπίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί, διότι τον έχουμε ανάγκη».