Περπέρογλου: «Εμείς έχουμε το άγχος, αλλά και την εμπειρία…»

Στο Τρεβίζο προπονήθηκε το πρωί η Εθνική Ανδρών, πριν αναχωρήσει για το Πορτορόζ, το οποίο απέχει 16 χιλιόμετρα από το Κόπερ, εκεί δηλαδή όπου θα δώσει τους αγώνες της στον πρώτο γύρο του Ευρωμπάσκετ. Ο Στράτος Περπέρογλου έκανε τις πρώτες δηλώσεις επί σλοβενκού εδάφους από πλευράς των Ελλήνων διεθνών…

«Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος, αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι οι αγώνες, η συνέχεια. Έχουμε έρθει συγκεντρωμένοι με στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ότι κάναμε τόσο καιρό, ότι έχουμε δουλέψει, πρέπει να το βγάλουμε στο παρκέ, ώστε να ξεκινήσουμε με το… δεξί τις υποχρεώσεις μας στο Ευρωμπάσκετ».

Ο διεθνής σμολ φόργουορντ του Ολυμπιακού σχολίασε αναφορικά με τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Σουηδία: «Θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα. Δουλεύουμε μαζί ενάμιση μήνα. Το άγχος στην πρεμιέρα το έχουμε εμείς. Η Σουηδία δεν έχει τίποτα να χάσει. Το φαβορί στα χαρτιά είμαστε εμείς και έχουμε το πρέπει σε αυτόν τον αγώνα. Επιπλέον, πάντα υπάρχει άγχος στην πρεμιέρα. Από την άλλη, όλοι έχουμε εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια και μεγάλες διοργανώσεις και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το διαχειριστούμε ανάλογα».