Περρωτής: «Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με χαλαρή πρωινή προπόνηση η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για τον αυριανό (22/10, 17:00) εντός έδρας αγώνα κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά.

Ο Γιάννης Δημητριάδης δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι τους νεαρούς Διονύση Τριπολίδη και Χρήστο Τσαπατώρη οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Παρά το καλό ξεκίνημα της ομάδας η οποία μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κανένας δεν εφησυχάζεται και όλοι αντιμετωπίζουν το αυριανό παιχνίδι με σοβαρότητα και προσήλωση στο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Διοίκηση, προπονητές και παίχτες απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας αλλά και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής να δώσουν δυναμικό παρών στο αυριανό παιχνίδι και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους παίχτες μας ώστε να πετύχουν την 3η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια.


Για το παιχνίδι μίλησε στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου μας στο Youtube ο Νάσος Περρωτής τονίζοντας τα σημαία τα οποία πρέπει να εστιάσει η ομάδα του ώστε να φτάσει στη νίκη.