Πεχλιβάνης: «Θέλω να επιστρέψω στα γήπεδα» (vd)

Αντίστροφα μετρά ο Κώστας Πεχλιβάνης, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παρκέ μετά από τον τραυματισμό του στον ώμο. Ο αρχηγός των Ικάρων, μίλησε στην κάμερα του “Ikaroi-Serres B.C. TV”, μιλώντας για την περιπέτειά του, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του που τον στήριξαν, ενώ ανέφερε πως μάλλον θα μπορέσει να παίξει στον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα.

«Βρίσκομαι στο τέλος της αποθεραπείας και σίγουρα θέλω να επιστρέψω στα γήπεδα. Θεωρώ πως αν συνεχίσω έτσι θα προλάβω το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου σε νέους και παλιούς που με στήριξαν από τη πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου και ήταν δίπλα μου είτε από κοντά είτε από μακριά καi όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όποια απώλεια και αν υπάρχει για οποιαδήποτε ομάδα είναι άσχημο. Τα παιδιά έκαναν το καλύτερο για να πάει η ομάδα ψηλά και νομίζω ότι έχουμε κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Στόχος μας τώρα είναι να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα της ομάδας μας και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται…».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, ο έμπειρος γκαρντ σχολίασε: «Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερο κόσμο… Ευχαριστούμε αυτούς που έρχονται και μας στηρίζουν όμως δεδομένου ότι οι Σέρρες είναι ένας νομός με 200 χιλιάδες κόσμο, θέλουμε όμως επιπλέον κόσμο στο γήπεδο».