Πιο “φτωχό” το ελληνικό μπάσκετ με την απώλεια του Ίκαρου Φατούρου

Ήταν μία μάχη άνιση, με τον καρκίνο στο τέλος να κερδίζει τον Ίκαρο Φατούρο. Ο 55χρονος προπονητής έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας στο πένθος τον Πανιώνιο – του οποίου αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι επί σειρά ετών αναδεικνύοντας αρκετούς νεαρούς αθλητές – αλλά και το ελληνικό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

“Η ομάδα του Πανιωνίου αποχαιρετά με συγκίνηση και σεβασμό τον Ίκαρο Φατούρο, έναν εργάτη του μπάσκετ που δούλεψε με θέρμη και αφοσίωση στα τμήματα υποδομής του Ιστορικού Συλλόγου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, του οποίου η μνήμη θα είναι πάντα ζωντανή λόγω της προσφοράς του στη νεολαία και στο Σύλλογο. Καλό ταξίδι”.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
“Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ικαρου Φατούρου ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Ικαρος Φατούρος εργάστηκε με πάθος για το μπάσκετ και ειδικά στον τομέα της ανάπτυξης, μαθαίνοντας σωστά τα βασικά του αθλήματος στα νέα παιδιά, αλλά και διαμορφώνοντας σωστούς χαρακτήρες με το ήθος και την ευπρέπεια που τον διέκρινε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:
“Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει την οδύνη και θλίψη του, για τον αδόκητο χαμό του Ίκαρου Φατούρου. Με τεράστια προσφορά στα τμήματα υποδομής του όλα αυτά τα χρόνια, ο Ίκαρος Φατούρος ξεχώρισε για την αγάπη που είχε για το άθλημα και τα παιδιά, όπως επίσης για το ήθος του.

Ο ΣΕΠΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.