Πείσμα το έβαλαν οι άνθρωποι του Κεραυνού Αγ. Δημητρίου, να καλύψουν το κενό που άφησε ο Άκης Ξηρογιάννης με την αποχώρησή του. Έτσι, αντί μίας προχώρησαν σε δυο μεταγραφές μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Πρώτη ήταν αυτή του Ζώη Μπάλλα που εδώ και κάποια εικοσιτετράωρα αποτελεί επίσημα μέρος των “κόκκινων”. Ευθείς ακλούθησε η απόκτηση του 20χρονου σέντερ, Ντενίς Ντέντα.

Ο πρώην παίκτης του Πανελληνίου, συμφώνησε με την ομάδα του Αλέκου Παρασκευόπουλου και σύμφωνα με τα σωματικά του προσόντα (2,08μ) και την τεχνική του , θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στο ρόστερ του συλλόγου της Αττικής.

Παρόμοιο σκηνικό εξελίχτηκε και στο δεύτερο όμιλο του νότου με τον Αργοναύτη να πλήγεται από την απώλεια του Θανάση Καμαριώτη. Το κενό όμως κατάφερε να το καλύψει γρήγορα με δυο μεταγραφές οι οποίες ολοκλήρωσαν τις επιλογές του Βασίλη Μαντί.
Οι Παναγιώτης Σπηλιόπουλος και Φοίβος Κωστής αποτελούν τα νέα μέλη της ομάδα , οι οποίοι με τα 21 και 25 τους χρόνια αντίστοιχα θα προσπαθήσουν να δώσουν λίγο από την ζωντάνια της νεαρής τους ηλικίας και να καλύψουν τις θέσεις “4” και “5” στο σύλλογο της Ραφήνας.