Πνοή αναγέννησης στο μπασκετικό οικοδόμημα από τον Δημήτρη Αγγελόπουλο

Η αγάπη του για το μπάσκετ είναι κάτι παραπάνω από γνωστή και δεδομένη. Όμως για τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο του Ικάρου Καλλιθέας, το μπάσκετ δεν περιορίζεται αποκλειστικά στα στενά όρια της ομάδας του, ούτε της ευρύτερης περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται. Αντιθέτως για τον Δημήτρη Αγγελόπουλο το οικοδόμημα του μπάσκετ θα πρέπει να βρει και πάλι τα πατήματά του με έργα και όχι με λόγια, όπως τονίζει χαρακτηριστικά. Και στο πλαίσιο αυτής της λογικής ο ίδιος έχει αναλάβει δράση προκειμένου να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την επικράτεια, για να μπορέσει το μπάσκετ να βρει και πάλι τον βηματισμό του.

«Η δέσμευση για δημιουργία νέων αθλητικών χώρων δεν ήταν ούτε μία προεκλογική υπόσχεση, ούτε μία ψηφοθηρική πρόταση, ούτε μία κίνηση εντυπωσιασμού κι αυτό αποδεικνύεται από τώρα. Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία των εκλογών για την ΕΟΚ -πολλώ δε μάλλον τα αποτελέσματα αυτών- όμως ο Δημήτρης Αγγελόπουλος ήδη έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται έντονα, ώστε άμεσα να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του σε περίπτωση που καταφέρει να έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας», αναφέρει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, στη σχετική ανακοίνωσή του, με την οποία γνωστοποιεί και τις πρώτες κινήσεις και συζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει.

«Με πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Αγγελόπουλου έχει υπάρξει μία σειρά επαφών με Δημάρχους, επενδυτές και συλλόγους στους δήμους Π. Φαλήρου, Γλυφάδας, Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας. Ο στόχος είναι άμεσα μετά την ολοκλήρωση των εκλογών τόσο στους προαναφερθέντες δήμους όσο και σε πολλές ακόμα περιφέρειες όλης της ελληνικής επικράτειας να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φέρουν πνοή αναγέννησης σε όλο το μπασκετικό «οικοδόμημα».
ΤΟ «ΑΥΡΙΟ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ «ΧΤΙΖΕΤΑΙ» ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ».