Πολίτης: «Δίκαιη νίκη του Φίλιππου», Γκίμας: «Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε»

Ο Φίλιππος πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Νικόπολη Πρεβέζης και ο Δημήτρης Γκίμας και ο βοηθός προπονητή της Νικόπολης Πρέβεζας Σπύρος Πολίτης μίλησαν μετά την αναμέτρηση, σχολιάζοντας το το παιχνίδι…

O Σπύρος Πολίτης μιλώντας για την αναμέτρηση ανέφερε: “Συγχαρητήρια στον Φίλιππο Βέροιας για τη δίκαιη νίκη. Από την πλευρά μας η ομάδα ήταν πολύ καλή για 25 λεπτά και ίσως να δικαιούμασταν και μια μεγαλύτερη διαφορά για αυτό το διάστημα. Δυστυχώς όμως από εκείνο το σημείο και μετά είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση, δεχθήκαμε πολύ εύκολα καλάθια στην άμυνα με τον Φίλιππο να είναι πολύ εύστοχος και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας με τον Φαίακα που πιστεύω έχουμε τις δυνατότητες και θα πρέπει να το κερδίσουμε”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκίμας ανέφερε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πρέβεζας. Είχα πει και μέσα στην εβδομάδα ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μιας και η ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε από την αρχή και ο στόχος ήταν να ανεβάσουμε τον ρυθμό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θεωρώντας ότι η Πρέβεζα είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο Low-post παιχνίδι. Εκ του αποτελέσματος αυτή η σκέψη μας δικαιώνει. Συνεχίσουμε με το παιχνίδι στα Γρεβενά και θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο στην κορυφή”.