Η Χαλκηδόνα είχε μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στον  Kένταυρο και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Το παιχνίδι κύλησε όπως το ήθελε και ο αντίπαλος, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να προβάλει την αντίσταση που θα ήθελε.

Το ευχάριστο γιαυτούς ήταν ότι εκτός από τους δύο βαθμούς της νίκης κατάφεραν και πήραν και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου και έτσι θα έχουν το προβάδισμα σε ενδεχόμενη τελική ισοβαθμία.

Για την επιτυχία τους αυτή μίλησε στο infobasket.gr ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γεροφώτης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νέα επιτυχία. Ότι σχεδιάσαμε στη προπόνηση μας βγήκε στο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κάτω από 50 πόντους. Όμως ακόμη δεν κρίθηκε τίποτα. Έχουμε μπροστά μας μια γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας προκειμένου να ασχοληθούμε με τον επόμενο σημαντικό εντός έδρα αγώνα με τη Κομοτηνή». 

Στην αναμέτρηση αυτή αναφέρθηκε και ο πρόεδρος Γιάννης Τσαλώνης, ο οποίος απεύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας στο προσεχές ντέρμπι: «Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες μας. Συγκεντρωμένοι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά κΑρχαι στα επόμενα παιχνίδια. Τη μεθεπόμενη Κυριακή στον αγώνα με τη Κομοτηνή θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, ώστε να μας βοηθήσει να πάρουμε άλλη μια μεγάλη νίκη».

Τέλος, από τη πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιώργος Σιατατίδης ο οποίος κράτησεαρκετά χαμηλούς τόνους: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη σημαντική νίκη. Όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Με συγκέντρωση και σταθερότητα πιστεύω θα πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β΄ Εθνική».

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Σιατατίδης θα λείψει από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας μόνο για λίγο όμως. Ο αγώνας με τον Κένταυρο του άφησε ένα μικρό σουβενίρ, συγκεκριμένα ένα σκισμένο χείλι το οποίο χρειάστηκε τρία ράμματα και θα τον κρατήσει εκτός γηπέδου για δύο μέρες. Επίσης το προσεχές Σάββατο θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ.