Πρεμιέρα στο Top-16 της Euroleague Basketball

paizontasamuna_infobasketKαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Βρισκόμαστε στην φάση του Top-16- με τις 16 ομάδες να είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους με τις τέσσερις καλύτερες να παίρνουν τα εισιτήρια για την προημιτελική φάση. Οι υπόλοιπες ομάδες που αποκλείστηκαν συνεχίζουν στους ομίλους του EuroCup…

Για να δούμε τους ομίλους των Ελληνικών ομάδων:
Παναθηναϊκός: Φενέρμπαχτσε, Λοκομοτίβ Κούμπαν, Αναντόλου Εφές, Μάλαγα, Ερυθρός Αστ., Τσεντεβίτα, Νταρουσάφακα.

Ολυμπιακός: ΤΣΣΚΑ Μ., Χίμκι, Μπαρτσελόνα, Λαμποράλ, Μπάμπεργκ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ζαλγκίρις.

Έχουμε διαλέξει τρία παιχνίδια που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή…

Ξεκινάω με το ΚΙΜΚΙ-ΤΣΣΚΑ, εκεί όπου οι μπουκ αποφάσισαν να δώσουν ένα αξιοπρεπέστατο χάντικαπ υπέρ των γηπεδούχων. Για μένα είναι πολύ καλό αυτό, αφού η ΚΙΜΚΙ έχει αρκετές πιθανότητες ακόμα και για νίκη. Ελπίζω να δικαιωθώ γιατί είναι η αλήθεια ότι είναι το πιο ρισκαδορικο από τα άλλα σημεία μου.

Θα συνεχίσω με τον άσο της ΜΑΛΑΓΑ εναντίον της ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ. Η τούρκικη ομάδα έχει ναι μεν καλούς παίκτες αλλά δεν με πείθει ότι μπορεί να κάνει κάτι το αξιόλογο. Οι Ισπανοί έχουν το πάνω χέρι, δεν αποκλείω και την κάλυψη των -7.5 πόντων , αλλά θα πάρω τον άσο καρφί αφού πιστεύω ότι θα επικρατήσει εύκολα η δύσκολα.

Θα κλείσω την τριάδα με το ματς ΕΦΕΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ. Θα σας γράψω λίγο τα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της ΕΦΕΣ τους πόντους που πετυχαίνει στην επίθεση , 93 , 95 , 81 , 87 , 92…
Γενικότερα παίζει επιθετικό μπάσκετ και μ αρέσει αυτό , δεν σταματάει. Έτσι η επιλογή του OVER 83.5 πόντους της ΕΦΕΣ , μ αρέσει και θα το τιμήσω.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu