Προγραμματισμός στο… πόδι στον 3ο όμιλο των εφήβων!

Προγραμματισμός που μοιάζει να έγινε στο… πόδι από την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο πρωτάθλημα των εφήβων! Από που προκύπτει αυτό; Από τον τρόπο που ορίζεται να διεξαχθούν κάποιες αναμετρήσεις της Β’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος. Και πιο συγκεκριμένα ο προγραμματισμός του 3ου ομίλου, εκεί όπου συμμετέχουν οι ΑΣΠ Προμηθέας, Ολύμπια Αργολίδας και ο πρωταθλητής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Κι εδώ έρχεται να φανεί ο λίγο-πολύ προγραμματισμός στο πόδι, τόσο (κυρίως) από την ΕΟΚ, αλλά και από την τοπική Ένωση. Οι αναμετρήσεις του 3ου ομίλου της β’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος ορίστηκαν να διεξαχθούν στο διάστημα 7-9 Απριλίου. Οι δύο ομάδες είναι ήδη γνωστές (οι πρωταθλητές της ΕΣΚΑ-Η και της ΕΣΚΑΚ) και άπαντες περιμένουν να μάθουν τον τρίτο της παρέας.

Η ομάδα που θα συμπληρώσει τον όμιλο στην Πάτρα θα γίνει γνωστή την Παρασκευή 7/4, καθώς σε αυτή την ημερομηνία έχει οριστεί να διεξαχθεί ο τελικός του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ανάμεσα στην Καλαμάτα 1980 και τον Δίωνα Κυπαρισσίας. Η πρωταθλήτρια της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, λοιπόν την Παρασκευή 7/4 θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου και αμέσως θα πρέπει να μπει στο πούλμαν για να ταξιδέψει στην Πάτρα, όπου ήδη θα έχουν ξεκινήσει οι αναμετρήσεις του ομίλου!!!
Στα προαναφερθέντα θα πρέπει να προσθέσουμε κι ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει αναφοράς. Ότι παίκτες των δύο εφηβικών ομάδων της Καλαμάτας 80 και του Δίωνα Κυπαρισσίας θα έχουν ήδη αγωνιστεί και με τα τμήματα των αντρών μία μέρα πιο νωρίς (στις 6/4). Αυτά τα παιδιά, λοιπόν λίγες ώρες αργότερα θα κληθούν να παίξουν για τον τίτλο και πριν προλάβουν να πάρουν ανάσα θα τρέχουν ν’ αγωνιστούν στα ματς της Β’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος!

Μοιάζει λογικό; Μήπως θα έπρεπε να το έχουν τσεκάρει λίγο πιο προσεκτικά όσοι κάνουν τον προγραμματισμό, τόσο στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, όσο και στην ΕΟΚ;